Digitalitza els teus post-its amb Google Keep

Alguna vegada t’has trobat que la teva pantalla de l’ordinador o el teu bloc de notes s’ha convertit en un mosaic de post-its amb un munt de tasques per fer, trucades per realitzar i     reunions a les que has d’assistir?

Avui us volem presentar Google Keep, una eina desenvolupada per Google que ens permet organitzar-nos utilitzant una mena de “post-its digitals”.

Podem utilitzar Google Keep per la nostra vessant més personal creant llistes de propòsits, la llista de la compra o inclús recordatoris de les dates de pagament dels nostres rebuts; o per la nostra vida professional programant reunions, classes, emmagatzemant enllaços d’interès, etc.

Google Keep té moltes opcions:

  • Afegir notes, llistes, fotos o inclús notes de veu que la pròpia aplicació transcriurà convertint-lo en nota.
  • Compartir les teves notes amb altres usuaris amb l’opció d’edició compartida.
  • Organitzar les teves notes per colors per convertir la teva organització en un panel visual i intuïtiu.
  • Accedir a la teva informació emmagatzemada a Google Keep des de tots els teus dispositius: smartphone, ordinador, tablet, etc.
GoKeep, aplicación no oficial per Google Keep a iOS

GoKeep per iOS

Google Keep té la seva aplicació per Android i encara que no hi ha App oficial pel sistema operatiu iOS, a la AppStore podem trobar l’App GoKeep que, encara que no és una aplicació administrada per Google, fa la mateixa tasca que la seva germana oficial per Android.

Si volem controlar Google Keep a través de l’ordinador podem fer-ho a keep.google.com o bé descarregant-nos la seva extensió pel navegador Chrome.

¿T’animes a digitalitzar els teus post-its?

Descarrega Google Keep per Android

Descarrega GoKeep per iOS

Add a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Captcha *