Speed Dating TFG Tecnocampus

El passat dia 6 de maig vam realitzar per primer cop al Tecnocampus l’Speed Dating TFG. Des de l’SQAI vam promoure aquesta iniciativa amb la col·laboració de les Escoles a través dels coordinadors del seus graus.

Partiem del context Tecnocampus on tenim la sort de compartir espai la Universitat i l’Empresa. I no només això, dins de la Universitat tenim molts perfils diferents.

Per això en aquest Speed Dating Tfg hi intervenien:

  • Estudiants: eren el centre de l’acte.
  • Empresa: van participar experts en diferents àmbits
  • Tutors: alguns dels professors de les escoles també van participar.

Amb aquest escenari teniem l’oportunitat d’acostar-nos a objectius que sempre hem tingut: ajuntar a estudiants amb la intenció de que surtin noves idees i projectes conjunts i acostar l’empresa als estudiants.

Quin era el funcionament?

Els estudiants s’asseIMG_7821ien cara a cara amb altres estudiants, empresaris i professors. Durant dos minuts havien d’explicar quina era la seva idea inicial de treball de fi de grau. Passat aquest temps podien compartir la seva targeta de contacte amb l’altre persona en cas que hi haguéssin punts d’interès en comú.

Després de 10 segons de música tocava canviar el lloc. Els participants es desplaçaven per tal d’asseure davant d’una nova persona, i tornar a començar.

Després de gairebé una hora tothom havia parlat amb tothom.

Abans de marxar tots penjaven a una cartellera una fitxa indicant quin era el seu perfil, quina era la seva idea de projectes i en què podrien ajudar a altres estudiants.

El resultat va ser molt positiu: al cap d’aquella estona teniem grups reduïts de persones conversant. Parlant de la idea que una estona abans havien presentat. Estudiants d’infermeria parlant amb estudiants d’informàtica. Estudiants de màrqueting parlant amb estudiants de Cafe, estudiants de mitjans audiovisuals parlant amb empresaris del sector, estudiants d’Ade parlant amb professors d’Informàtica… i així forces convinacions més.

Des de l’SQAI en fem una valoració molt positiva. Hem aconseguit els nostres objectius. I molt important: tenim noves idees pel següent Speed Dating TFG que segur que farem.

Add a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Captcha *