Revista #InnovaTecnocampus

innovatcn

Fa gairebé un més vam inaugurar aquest bloc. Estem molt contents dels resultats, tot i estar en una fase inicial.

Des d’un principi aquest bloc ha estat pensat com una peça més d’un projecte més ambiciós, #InnovaTecnocampus. Així doncs, aprenentatge.tecnocampus.cat era la primera fase d’aquest projecte més ampli del qual anirem mostrant les altres peces al llarg d’aquest any.

L’entrada d’avui és especial, i ho és perquè us presentem una peça important d’aquest projecte, i és la que porta el mateix nom: Revista #InnovaTecnocampus. Estem molt contents de fer-ho.

La Revista #InnovaTecnocampus pretent ser un punt de trobada a totes les iniciatives innovadores que anem coneixent al llarg del mes a aquest bloc. Però no només vol ser un punt de trobada a les iniciatives que duem a terme des del Tecnocampus, sinó que vol servir als docents que tinguin ganes d’explicar què és el que fan.

#InnovaTecnocampus incorpora novetats, aprofitant les opcions que ens dóna publicar en un format com aquest. Aquesta revista per ara està en format digital. Aquest format ens dóna un gran ventall de possibilitats per a enriquir-la: interactivitat, productes audiovisuals, enllaços a altres recursos…

revista

Seccions de la revista:

Propostes Innovadores

En aquesta secció podreu veure un recull de les iniciatives innovadores que des del Tecnocampus, i des d’altres punts hem mostrat durant el mes al nostre bloc aprenentatge.tecnocampus.cat

Millors Aplicacions

Cada mes us recomanarem un seguit d’aplicacions mòbils (de moment per a Android i per a iOS) que us puguin servir per a dur a terme la docència de forma més fàcil i innovadora. Així com per a fomentar la participació dels estudiants.

Tips

Volem difondre coneixement des dels diferents perfils que tenim a la Digital Factory del Tecnocampus. Així doncs cada mes dedicarem unes pàgines a explicar tips, consells, processos… per a realitzar el que us proposem aquell mes. Aquest mes d’Octubre us expliquem pas a pas i amb exemples com realitzar una infografia de forma fàcil.

Votació propostes

Volem que aquesta revista sigui també teva. Així que et convidem a participar-hi. Una de les maneres és que votis la iniciativa que més t’ha agradat. Així el mes següent explicarem quina ha estat la guanyadora i hi haurà alguna sorpresa.

Participació

Animat a participar-hi, estem oberts a escoltar-te, a saber què en penses de la revista, d’alguna iniciativa en concret, dels tips… el que vulguis! Pots fer-ho públicament utilitzant #InnovaTecnocampus a les xarxes socials o de forma privada al nostre correu.

Avui doncs us presentem el primer número de la Revista #InnovaTecnocampus (Octubre 2014) amb molta il·lusió de mostrar-vos aquest nou format, i amb moltes ganes que ens digueu què en penseu, què us ha semblat, suggeriments… i amb la certesa que gràcies a la vostra ajuda la Revista #InnovaTecnocampus del Novembre serà encara millor.

Revista

Add a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Captcha *