Practica el Visual Thinking amb Mural.ly

Mural·ly és una eina online gratuïta que permet crear i editar murals de tot tipus. És molt fàcil d’utilitzar, només cal registrar-se i començar a descobrir les seves possibilitats. Permet afegir documents, enllaços, imatges i vídeos amb un sol “clic” i, a més, té una opció per a fer presentacions.

Ho podeu veure a la videoguia sobre els aspectes més bàsics de Mural.ly:

És una bona opció per forjar un concepte, un tema, una planificació o qualsevol altra idea de manera visual. Fins i tot, és molt útil per conformar estratègies i processos de negoci a través d’una metodologia creativa, que pot definir-se com a visual thinking.

Un dels aspectes, però, que més val a destacar, és que permet compartir els murals i treballar de forma col·laborativa en temps real. Una prestació que possibilita crear en grup, fer comentaris i xatejar (molt útil per a desenvolupar “pluges d’idees”, per exemple).

Segur que serà una eina a la que li traureu partit. Per a més informació, us deixem l’enllaç al bloc de Mural.ly.


 

L’entrada d’avui l’escriu…

Anna Martinez

Anna MartinezGraduada en Mitjans Audiovisuals per l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT), centre adscrit a la UPC. Enfocada cap a departaments de comunicació i de màrqueting. M’agrada renovar-me i descobrir noves eines TIC. Sóc una persona en constant formació i m’adapto fàcilment a diferents metodologies.

annamg.com

 

 

No Comments

Add a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Captcha *