Podcast Cafè Innovació: Coordinació d’assignaturs

Les assignatures d’Administració d’empreses i la d’Eines TIC, es cursen durant el primer trimestre de primer curs dels Graus ESCSET d’ADE i GI, Turisme, Márqueting, Doble d’Ade i Márqueting i Doble d’Ade i Turisme. Fins fa poques setmanes eren dues assignatures que coincidien en el calendari i que compartien, això si, estudiants.

Per calendari, vam poder combinar una activitat. Per Administració d’empreses els estudiants necessitaven saber l’opinió dels potencials usuaris a una Tecnofarra que els estudiants tenen com a fil argumental de l’assignatura. A Eines TIC estàvem treballant Google apps i una de les activitats era elaborar un formulari amb el Google Form. 1+1, doncs = 1 sola activitat pels estudiants, però que els professors d’Administració d’empreses valoren des dels objectius de l’assignatura i els professors d’Eines TIC valoren com a l’ús de l’eina. A partir d’aqui va ser quan vam anar trobant punts en comú.

En Jordi Bernal (Adm empreses) i l’Alfred Batet (Eines TIC) pels estudiants de màrqueting, i la Dolors Celma (Adm empreses) i la Carme Rovira (Eines TIC), pels estudiants de la doble d’Ade i màrqueting, en parlen:

Add a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Captcha *