Enriquir l’aprenentatge amb treballs extraordinaris

Dins l’assigatura de CAFE “Teoria i pràctica del joc i Expressió corporal” donem la possibilitat als alumnes de fer una treball de recerca sobre algun esport que els sembli interessant per la seva formació.

Aquesta feina de recerca és una de les possibilitats que donem dins dels “treballs extraordinaris” de l’assignatura. Són opcionals i es comptabilitzen com a un treball que es fa ” de més a més” i que els permet pujar la nota un cop han aprovat l’assignatura.

En aquest és el cas, l’Andrea Pàez va voler acollir-se a aquesta proposta fent un treball sobre l’Ultimate frisbee . L’Andrea ha estat treballant els continguts de l’esport fent recerca, entrevistant jugadors/entrenadors i assistint a entrenaments per tal de poder viure l’esport en primera persona.

Un cop acabat aquest procés, ha fet una memòria per a que tots els alumnes de qualsevol curs de CAFE puguin consultar i ha dirigit una sessió introductòria per als seus companys de classe d’Ultimate frisbee.

Si voleu saber-ne una mica més, podeu veure en aquest vídeo el resum de la sessió de l’Andrea a l’ESCS del Tecnocampus de Mataró

Add a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Captcha *