El professor zombi està mort

Molts sabem que innovar és el pa de cada dia de la societat, per poder avançar hem d’innovar, i tot allò que abans utilitzàvem està mort.

Amb aquesta reflexió vull començar a parlar sobre una de les coses o conceptes que avui dia, encara que segueix vigent a molts llocs, esta més mort que viu, i aquest concepte zombi és la idea del professorautòmat. Tots hem tingut algun cop un professor que apareix a la classe sense saludar a ningú, obre el llibre i comença a narrar. Recordeu allò que vau aprendre amb ell? Possiblement no.

professor zombie

Cada cop hi ha menys d’aquests professors al món docent degut a que la idea del professor carismàtic i emocional agafa força per moments. El professor emocional i carismàtic es aquell que es preocupa pels seus alumnes, no únicament comparteix, també escolta als seus alumnes i es converteix en un focus d’inspiració, ascendeix des del concepte de professor fins a tindre nom propi a la ment de l’alumne i ser part dels dolços records que mai oblidarà.

Per què diem que aquest professor és alguna cosa més que un simple intermedi entre el coneixement i l’alumne? Per què aquesta persona esdevé en líder. Aquest líder és capaç d’arribar als sentiments més profunds d’un noi o noia i convertir-lo en algú amb un futur prometedor amb una simple frase. És aquella persona que en els moments d’èxit és recordada i agraïda.

És curiós com algú tan extern pot esdevenir tant intern i canviar la vida d’una persona. I que bonic deu ser convertir-te en aquest líder.

 

L’entrada d’avui l’escriu…

Diego Mir-Mir López
Alumne de Tecnocampus

Add a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Captcha *