Classes online: Mataró – San Francisco

Fa uns dies us vaig parlar sobre Skype in the Classroom. Aquesta plataforma ens ofereix una oportunitat per poder fer classes compartides amb altres centres arreu del món. Però el cert és que el més important no és la tecnologia sinó la metodologia. Pensem en les portes que pot obrir tenir experiències com aquesta.
Arrel de l’entrada en la qual vaig parlar sobre aquest tema Manel Trenchs (altres vegades ha col·laborat al nostre bloc) es va posar en contacte amb nosaltres per explicar-nos una experiència com aquesta que havia dut a terme amb els seus estudiants. Però aquesta vegada amb Google Hangout.
Els i les alumnes de 2n de batxillerat van poder parlar amb una experta en tecnologia aplicada a l’educació de San Francisco (Estats Units d’Amèrica), Clara Galan, marketing manager de REMIND. D’aquesta manera van poder conèixer els projectes que es duen a terme en eines multimèdia a California.
IMG_5719
Així resumia la seva experiència la Júlia Ventura (2n de batxillerat)
“Avui 26 de novembre la classe de 2n E/I hem pogut gaudir de la connexió via “google hangout” amb una experta de San Francisco (EE.UU.) en la tecnologia aplicada a l’educació. Ha molt interessant perquè ens ha plantejat alguns dels projectes que s’estan duent a terme amb eines multimèdia als EE.UU. com per exemple: blended learning, BYOD, quizzlet, flipped learning o Remind… els quals ja estem començant a utilitzar en algunes classes.
Però aquesta experiència no només va ser enriquidora per als estudiants de l’escola mataronina sinó que l’experta de San Francisco va poder aprofitar l’ocasió per preguntar als alumnes la seva opinió sobre projectes multimèdia i l’ús educatiu de les noves tecnologies que estava duent a terme.
Està clar que experiències com aquesta són molt enriquidores i a més tenim les tecnologies disponibles per fer-ho, així, a què esperem?
edtech
hangtuit Hangout class

Add a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Captcha *